Târgul de Toamnă
Organizarea Târgului de Toamnă de către Consiliul Local și Primărie, este deja o tradiție în localitate, anul acesta fiind a VII-a ediție. În fiecare an principalele atracții sunt concursul de gătit și târgul pentru artizanat. În cadrul concursului de gătit, participanții își pot arăta talentul de a gătit sarmale și gulaș, iar în cadrul târgului de artizanat, localnicii își expun propriile creații și alte obiecte tradiționale.
Pe lângă acestea, pe scenă au loc diferite spectacole, copii având rolul principal de a deschide programul cultural. Anul acesta preșcolarii ne-au încântat cu spectacolul lor denumit ”Dansul Buburuzelor”, urmată de prestația individuală a copiilor din localitate. A fost invitat Teatrul de Păpuși din Cluj Napoca să înveselească publicul, iar după spectacolul lor a urmat prestația ansamblurilor folclorice și al localităților înfrățite. Seara, concertul lui Homonyik Sándor a închis prima zi a târgului.
În cea de-a doua zi a târgului, după prestațiile copiilor a urmat spectacolul ansamblului muzical ”Operettissimo” din Cluj Napoca și concertul formației ”Piramis”.
Spre deosebire de celelalte ediții, anul acesta a fost amenajat un cort special pentru prezentarea celor mai importante obiecte tradiționale create de către meșteșugari artizani locali. Astfel vizitatorii au putut vedea cum se creează pălăriile de pai sicănești, colierul din mărgele fațetate, pictura tradițională pe mobilă, cum se confecționează cureaua tradițională cu butoni din cupru, cum se face coronița tradițională din rozmarin pentru mireasă și accesoriul din rozmarin pentru pălăria mirelui, și au putut lua lecții de broderie tradițională.
Pe lângă aspectul cultural și tradițional al târgului, iubitorii sportului au putut participa în ambele zile la o demonstrație de karate și la o gală de box, iar în ambele seri s-au organizat dansuri populare, foc de tabără, târgul încheindu-se cu un spectaculos foc de artificii.