Bine aţi venit pe portalul comunei Sic

Stimați vizitatori, bine ați venit pe site-ul comunei Sic, fost oraș medieval. Sperăm, ca această vizită virtuală să conțină informații folositoare atât locuitorilor, cât și străinilor care ne vizitează. În prezent comuna Sic este cunoscută în special datorită tradițiilor și obiceiurilor populare care au fost păstrate aproape intacte până în zilele noastre. Pe acest site, dorim să vă prezentăm, pe lângă tradițiile specifice, și aspecte din trecutul respectiv prezentul comunei.

Așezare geografică

Comuna Sic este situată în partea de nord-est a Județului Cluj, la o distanță de 60 km față de municipiul reședință de județ Cluj-Napoca și la 15 km distanță de municipiul Gherla. Se învecinează la sud-vest cu comuna Bonțida, la sud-est cu comuna Pălatca, la est cu comuna Țaga, la nord cu orașul Gherla, iar la nord-est cu comuna Fizeșu Gherlii.

Știri

În 25 Mai 2023 a fost înregistrată declarația de căsătorie a d-lui SIPOS MARTON-ATTILA, în vârsta de 31 ani, cu domiciliul în Comuna Sic, str. I, nr. 326, județul Cluj și a d-nei CSORBA EMESE-BOGLÁRKA,  în vârsta de 23 ani, cu domiciliul în Comuna Sic, str. II, nr. 201, Jud. Cluj.

Citește mai departe vezimaimult

În 18 Mai 2023 a fost înregistrată declarația de căsătorie a d-lui TAKÁCS SZILÁRD-NORBERT, în vârsta de 32 ani, cu domiciliul în Municipiul Dej, str. 1Mai, nr. 182, bl. B, sc. B, ap. 57, județul Cluj și a d-nei IUHOS SARA,  în vârsta de 39 ani, cu domiciliul în Comuna Sic, str. I, nr. 209, Jud. Cluj.

Citește mai departe vezimaimult

În 15 Septembrie 2022 a fost înregistrată declarația de căsătorie a d-lui SZABO BALAZS, în vârsta de 30 ani, cu domiciliul în Sat Turea, Com. Girbau, str. Principala nr. 196, județul Cluj și a d-nei CSORBA ZSUZSANNA-EMESE,  în vârsta de 28 ani, cu domiciliul  în Com. Sic, str. I, nr. 318, județul Cluj.

Citește mai departe vezimaimult